Wat doet Hanneke?

In mijn atelier maak ik nieuwe sieraden voor mijn eigen collectie maar ook persoonlijke ontwerpen. Hiervoor kan ook oud goud van klanten omgesmolten worden tot een nieuw juweel. Hierdoor zijn kapotte sieraden of juwelen die uw smaak niet meer zijn weer te gebruiken in een nieuw juweel wat wel weer bij u past.

Hanneke Weigel

Het is verstandig om uw geliefde sieraden een keer per jaar na te laten kijken op slijtage. U kunt dan ook bij mij terecht voor het noodzakelijke onderhoud van uw sieraden en juwelen. Graag kijk ik voor u uw zettingen na, knoop uw parelsnoer opnieuw of polijst uw sieraad weer mooi op. Zo blijft uw sieraad in topconditie.

Wanneer het moment komt dat een sieraad versleten is kan het in het atelier ook gerepareerd worden.

Een edelsmid werkt met edelmetaal in de ruimste zin van het woord. Het leuke aan het vak is dat in principe er weinig onmogelijk is. Van ingetogen tot uitbundig. Voor iedereen is wel een passend sieraad te vinden.

Naast het atelier verzorg ik ook cursussen waarbij cursisten hun eigen sieraden kunnen maken naar eigen ontwerp.

Juwelen van Hanneke Weigel Edelsmid worden met de grootste zorg door Hanneke ontworpen en op een ambachtelijke manier met de hand vervaardigd.  Door dit proces waarbij liefde en aandacht voor het sieraad en het ontwerp centraal staan uit zich in ieder juweel.

"Mijn juwelen kenmerken zich door een strak, subtiel ontwerp met een vrolijke uitstraling.  Hoge kwaliteit van bijzondere en mooie materialen maken tenslotte het juweel helemaal compleet"