Ruilen en retourneren

Wat te doen bij Ruilen, retourneren of annuleren
Ruilen

Bent u tevreden over een product maar wilt u liever een andere maat ontvangen? Geef dit dan aan op het retourformulier wat bij uw bestelling zit. Hier kunt u in de rubriek ruilen aangeven welke maat u graag wilt ontvangen.Wij zullen dan zorgen dat u een ander product of een andere maat ontvangt. Wanneer u ons laat weten dat het product retour komt kunnen wij rekening houden met onze voorraad zodat u de andere maat zo snel mogelijk in huis heeft. Let op niet ieder product kan worden omgeruild. Producten die op maat zijn gemaakt of speciaal voor u aangepast bijvoorbeeld door een gravering kunnen niet worden omgeruild of geretourneerd!

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Hanneke Weigel Edelsmid reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).
 
Retour sturen
Wanneer u wenst kunt u het product tot 14 werkdagen zonder opgaaf van redenen het product naar ons terug sturen, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of aangepaste producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 8 van onze algemene voorwaarden.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Hanneke Weigel Edelsmid zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 
Het retourneren van uw bestelling is voor uw eigen risico. Neem daarom geen risico met uw bestelling en stuur deze verzekerd voor het juiste bedrag en met handtekening voor ontvangst retour.
 
Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Hanneke Weigel Edelsmid kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of telefoon. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Hanneke Weigel Edelsmid heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
 
Retouradres:
Hanneke Weigel Edelsmid
Dennis Leestraat 43
4754 BB Stampersgat
Telefoon: 0165-515844