Mooie momenten. Maak zelf een zilveren hanger

€155,00
* Incl. btw Excl. Verzendkosten
Levertijd: 1-2 werkdagen

Een prachtig sieraad maken en een herinnering vastleggen? Het mooiste sieraad met hulp van ons! Dit pakketje is ook zeer geschikt om een sieraad te laten maken door kinderen )vanaf 2,5- 3 jaar)

Je kunt het sieraad net zo vaak en lang bewerken tot je tevreden bent met het eindresultaat. Daarna stuur je het naar ons op en maken wij van je model een zilveren hanger!

Je ontvangt een pakketje met alles wat je nodig hebt voor het maken van 1 zilveren hanger, instructies en een doosje om je werkstukje naar ons terug te sturen zodat Hanneke van jou sieraad een echt juweeltje kan maken. Hou je de achterkant plat? dan kun je het sieraad gratis door ons laten graveren! 

Je krijgt twee weken nadat wij jou sieraad in ontvangst hebben genomen je sieraad weer afgewerkt en gemonteerd teruggestuurd voorzien van een hangeroogje en een zilveren ketting zodat je meteen een compleet sieraad hebt om te dragen of te geven!

Per set is materiaal aanwezig voor een hanger met een vingerafdruk van 1 volwassenen of 2 kinder afdrukken. Wil je meerdere afdrukken maken of een groter juweel maken? Bij onze opties kun je extra materiaal bijbestellen dezelfde hanger te vergroten. Wij kunnen deze samenvoegen tot 1 juweel.

Is hij zo mooi geworden en wil je hem laten maken in goud? Dat kan! Vraag ons naar de actuele goudprijs

Materiaal: Zilver
Afmeting: 1 hanger
Levertijd printset: 1-2 werkdagen
Levertijd na ontvangst hanger: 14 werkdagen
| Hanneke Weigel

Ik heb voor mijn eigen huwelijk tijdens de ceremonie afdrukken genomen van mijn man, kinderen en mijzelf. Hierna heb ik deze afdrukken samengevoegd tot een mooi juweel en laten afgieten in witgoud.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen