Moederdag

Je wilt iets origineels geven voor Moederdag? Iets anders dan ieder jaar dat flesje badschuim. Wij hebben de leukste cadeautjes en ideeen voor je op een rij gezet. En deze zijn niet alleen leuk voor mama ook een (aanstaande) oma kan je hier erg blij mee maken!

 
Sieraad van een kindertekening
Ons origineelste idee is natuurlijk je eigen tekening omgezet in een echt zilveren sieraad voor mama. Stuur je tekening naar ons op via de mail en wij maken er bijvoorbeeld een hanger, een bedeltje, oorbellen, broche of sleutelhanger van. Zo is je tekening niet alleen voor altijd bewaard maar dit cadeau heeft echt geen andere mama.
 
Maak je eigen sieraad
Wil je graag zelf een sieraad voor mama maken? Dat kan natuurlijk ook! Wij hebben setjes waarmee je van speciale juwelierscire zelf een hangertje of bedeltje kunt vormen. Bij dit setje zit een beschrijving van hoe je van de cire een mooi sieraad kunt vormen en tips. Als je klaar bent stuur je het door jou gemaakte juweeltje naar ons op en Hanneke gaat het sieraad dan omvormen naar zilver of zelfs goud als je dat wilt. 
Na twee weken ontvang je je prachtige creatie thuis in zilver (of goud) 
 
Vintage sleutelhanger

Super gaaf zijn natuurlijk onze vintage sleutelhangers. Deze bijzondere hangers zijn er in verschillende vormen en maten zoals gave messing graveerletters en cijfers en super stoere messing vintage drukletters, tekens en cijfers in een dikke en dunne variant. Je kunt gratis de achterkant ook nog eens mooi door ons laten graveren met een persoonlijke boodschap, tekst of datum.

Graveerideeen
Naast een naam kun je zoveel meer in deze gave sleutelhangers laten graveren dat we de leukste graveringen voor je op een rijtje hebben gezet.
 
Super leuk voor moederdag: de M van mama of de letter van mama's naam en op de achterkant iets wat mama vaak zegt, of wat jullie zelf vaak tegen mama zeggen.
Het is tegen meerprijs ook mogelijk op de achterkant van de letter een korte tekst in het handschrift van het kind of een eenvoudige tekening in te graveren of zelfs een vingerafdruk.
 
Meer kinderen? Laat meerdere letters samen aan een sleutelhanger monteren en op de achterzijde een lieve boodschap