Workshop zilveren ring of hanger

€85,00

In deze leuke en ontspannende workshop ga je aan de slag met het maken van je eigen prachtige  zilveren sieraad. Je hebt de keuze om een ring of hanger te maken.

Je hoeft natuurlijk geen ervaring te hebben om aan deze workshop deel te nemen. En zelfs als je niet echt handig bent ga je met iets moois naar huis. Hanneke helpt je natuurlijk waar nodig zodat je altijd een mooi resultaat hebt.

Je werkt in een groepje tot 8 personen. Ben je met een groepje van min 4 personen boek dan een prive workshop!

Je gaat aan de slag met zagen, vijlen, schuren, solderen. Je kunt eventueel letters afstempelen in je metaal of verschillende afwerkingstechnieken proberen zoals een rechte hamerslag, ronde hamerslag, een geometrische afwerking, mat gepolijst of een combinatie hiervan.

Het verwerken van een in het atelier uitgezocht steentje met een bijpassende zetting is mogelijk op aanvraag en tegen meerprijs. 

Wat zit er bij de workshop in qua materiaal?
Bij deze workshop zit een plaatje voor de hanger inbegrepen van 3x3 cm of rechthoekige draag voor een dunne ring van max. 8 cm.  wil je een grotere/ bredere ring of hanger maken kan je dit aangeven tot 5 dagen voor je workshop dan ligt het materiaal voor je klaar op de workshop dag.
De workshop duurt 3 uur maar het is mogelijk een grotere ring te maken bijvoorbeeld door een workshop met draad de ring te maken en delen die hierop komen in een volgende workshop. De workshop kan plaatsvinden vanaf 2 deelnemers.

Ivm de scherpte van sommige gereedschappen geldt voor deze workshop een min leeftijd van 15 jaar. Jongere deelnemers in overleg

Datum reserveren in overleg via [email protected]
Duur 3 uur
Prijs € 85,- per 3 uur
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen