Workshop maak je eigen trouwring ( prive workshop)

€385,00

In deze super gave en spannende workshop gaan jullie aan de slag met het maken van een uniek sieraad voor jullie mooiste dag. Dit zal echt een uniek sieraad voor jullie leven worden! Maak je eigen ring of nog leuker maak een ring voor elkaar. Wij zorgen dat jullie het enige stel zijn dat in het atelier aan de slag gaat zodat Hanneke al haar aandacht kan geven bij het maken van dit belangrijke onderdeel van jullie trouwdag!

Je gaat aan de slag met zagen, vijlen, schuren, solderen en jullie werken jullie ringen helemaal af met de door jullie gekozen afwerking of afwerkingen. Je mag zoveel mogelijk zelf doen maar Hanneke voor jullie klaar om te helpen met de moeilijke of spannende dingen. Tot slot kunnen de ringen nog gegraveerd worden met jullie namen en de datum van jullie mooie dag en is het mogelijk een steentje ( of meerdere) te laten zetten in een of beide ringen. Net wat jullie mooi vinden. 

Heb ik ervaring nodig?
Je hoeft geen ervaring te hebben om aan deze workshop deel te nemen. En zelfs als je niet echt handig bent ga je toch iets heel erg moois maken. Hanneke helpt je natuurlijk waar nodig zodat je altijd een mooi resultaat hebt.
 
Hoe ziet jullie workshopervaring eruit?
Na de reservering van jullie workshop plannen wij voor aanvang van de workshop een ontwerpgesprek met jullie in om te bespreken hoe jullie willen dat jullie ringen eruit gaan zien. Als jullie daar nog geen vaste ideeen over hebben is dat helemaal niet erg want met onze ervaring komen we er achter wat jullie wel of niet mooi vinden ) dit kan ook per mail'. Naar aanleiding van het gesprek ontvangen jullie een ruwe ontwerp schets per mail van hoe de trouwringen zullen worden. Het is ook mogelijk om twee verschillende ringen te maken*. Wij kunnen jullie een inschatting geven van de materiaalkosten** en welke technieken*** het meest geschikt zijn om jullie ringen zo mooi mogelijk te maken.

Je werkt op deze dag met je partner alleen in het atelier zodat wij alle tijd voor jullie kunnen maken. 

Welk materiaal kunnen wij kiezen?
Tijdens de ontwerpbespreking kunnen jullie samen met Hanneke bepalen welk materiaal het beste bij jullie past. 
Het is mogelijk te werken met geelgoud, witgoud, roodgoud, palladium, ( of een combinatie hiervan maar er kan ook met gecertificeerd fairtrade goud gewerkt worden. Het is ook mogelijk je eigen oud goud te verwerken.****
 
Hoe ver van tevoren moeten wij reserveren?
Bij de juwelier gaan jullie je ringen gemiddeld 3 tot 6 maanden van tevoren uitzoeken. Om er zeker van te zijn dat jullie gewenste datum nog beschikbaar is adviseren wij jullie op tijd te beginnen met het reserveren van een datum die bij jullie past om  teleurstelling te voorkomen. Dit kan ook op zaterdag. In verband met het afmaken van de ringen geven wij deze workshop niet in de avonduren.
Je kunt ons altijd mailen om te vragen of de door jullie gewilde dag nog beschikbaar is. Trouw je op een populaire datum? Reserveer op tijd!
 
*Bij het maken van twee verschillende ontwerpen kunnen evt extra ontwerpkosten in rekening worden gebracht
**materiaalkosten zijn niet bij de workshop inbegrepen.
***Wanneer er gekozen wordt voor ringen welke via de verloren wastechniek worden gemaakt worden hiervoor gietkosten in rekening gebracht van €95,- en zal de workshop over 2 dagen plaatsvinden.
**** Voor het verwerken van oud goud brengen wij voorbereidingskosten in rekening vooor het zuiveren van het goud en het verwerken tot plaat/draad
 
Datum
Reserveren in overleg via [email protected]
Jullie datum is definitief vastgelegd na de betaling van het workshop bedrag.
Duur 6 uur
Prijs € 385,- excl. materiaal
Bijkomende kosten € 40,- pp per uur 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen