Workshop speciale technieken: zilveren ring in was

€170,00

In deze leuke en ontspannende workshop ga je aan de slag met het maken met een speciale techniek van het wasmodelleren in juwelierswas. Deze workshop bestaat uit twee sessies, in de eerste sessies van drie uur maak je met de speciale techniek van het wasmodelleren een ring. Je gaat zagen, schuren, vijlen en als je model klaar is is het geschikt om het om te zetten naar zilver.

Ongeveer twee weken later volgt de tweede sessie. Nu ga je de ring die inmiddels van zilver is afwerken door middel van schuren, vijlen, polijsten. Hierbij komt je sieraad echt tot leven. Aan het einde van deze tweede keer neem je je sieraad mee naar huis en kun je het dragen als echt juweel.

Je hoeft geen ervaring te hebben om aan deze workshop deel te nemen. En zelfs als je niet echt handig bent ga je met iets moois naar huis. Hanneke helpt je natuurlijk waar nodig zodat je altijd een mooi resultaat hebt.

Je werkt in een groepje tot 8 personen. Ben je met een groepje van min 4 personen boek dan een prive workshop!

Je gaat aan de slag met zagen, vijlen en schuren. Je kunt eventueel in de tweede sessie laten graveren ( dit is afhankelijk van het model wat je maakt. dit kan niet bij alle ringen) het is mogelijk verschillende afwerkingstechnieken te proberen zoals een mat, gepolijst of een combinatie hiervan.

Het verwerken van een in het atelier uitgezocht steentje met een bijpassende zetting is mogelijk tegen meerprijs. 

Wat zit er bij de workshop inbegrepen?
Inbegrepen in deze workshop zijn de juwelierswas, het gebruik van het gereedschap en koffie of thee. De workshop is exclusief zilver (dagprijs). Tijdens de eerste sessie kunnen we een inschatting maken van wat de ring gaat kosten. De workshop duurt 3 uur per sessie en kan plaatsvinden vanaf 2 deelnemers.

Ivm de scherpte van sommige gereedschappen geldt voor deze workshop een min leeftijd van 12 jaar. Jongere deelnemers in overleg

Datum reserveren in overleg via [email protected]
Duur 2 x 3 uur
Prijs €170 ,- 
Bijkomende kosten Zilver (dagprijs)
Tegen meerprijs mogelijk Het monteren van een zetting met een steentje. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen