Vaderdag

Een origineel vaderdag cadeau verzinnen moeilijk? Nee natuurlijk niet. Wij hebben de leukste cadeautjes en ideeen voor je op een rij gezet. En deze zijn niet alleen leuk voor papa maar ook erg leuk voor opa.

Onze leukste ideeen en tips hoe andere klanten het sieraad gepersonaliseerd hebben vindt je in dit artikel.

 
Sieraad van een kindertekening
Ons origineelste idee is natuurlijk je eigen tekening omgezet in een echt zilveren sieraad voor papa. Stuur je tekening naar ons op via de mail en wij maken er bijvoorbeeld een sleutelhanger, dasspeld, speldje of manchetknopen van. Zo is je tekening niet alleen voor altijd bewaard maar dit cadeau heeft echt geen andere papa.

Vintage sleutelhangers

Super gaaf zijn natuurlijk onze vintage sleutelhangers. Deze bijzondere hangers zijn er in verschillende vormen en maten zoals gave messing graveerletters en cijfers en super stoere messing vintage drukletters, tekens en cijfers in een dikke en dunne variant. Je kunt gratis de achterkant ook nog eens mooi door ons laten graveren met een persoonlijke boodschap, tekst of datum.

Graveerideeen
Naast een naam kun je zoveel meer in deze gave sleutelhangers laten graveren dat we de leukste graveringen voor je op een rijtje hebben gezet.
 
Super leuk voor vaderdag: de P van papa of de letter van papa's naam en op de achterkant iets wat papa vaak zegt, of wat jullie zelf vaak tegen papa zeggen.
Het is tegen meerprijs ook mogelijk op de achterkant van de letter een korte tekst in het handschrift van het kind of een eenvoudige tekening in te graveren of zelfs een vingerafdruk.
 
Meer kinderen? Laat meerdere letters samen aan een sleutelhanger monteren en op de achterzijde een lieve boodschap