Goud

Goud, een van de kostbaarste materialen om juwelen en sieraden van te maken met een luxe uitstraling. Wij werken met verschillende goudlegeringen om bijv witgoud, geelgoud of roodgoud te creëren en met verschillende gehaltes zoals oa. 14 en 18 karaat.

Wij legeren het metaal voor u in ons eigen atelier in de kleur van uw keuze en het gehalte wat u wenst.
 
Fairtrade goud

Wij werken oa ook met fairtrade goud. Dit goud is traceerbaar van de oorspronkelijke mijn tot aan uw sieraad met een code en certificaat. Fairtrade goud wordt niet vermengd met regulier goud en ook het vijlsel van dit goud blijft absoluut gescheiden van reguliere goud legeringen tijdens het werken aan uw sieraad zodat u de garantie heeft dat dit goud ook daadwerkelijk het goud is wat op het certificaat vermeld staat. Ook een van onze leveranciers van trouwringen kan al zijn modellen naast regulier goud in fairtrade goud maken en hebben daarnaast een speciale fairtrade goud collectie

 
Oud goud
Naast fairtrade goud is er ook een mogelijkheid om een sieraad door ons in uw eigen oude goud te laten maken. Deze sieraden hebben vaak een grote emotionele waarde en wij gaan dan ook zeer zorgvuldig met uw ingeleverde goud om zodat u er zeker van kunt zijn dat wij ook dit goud strikt gescheiden houden van andere goudstromen en dat er geen ander materiaal in uw sieraad terecht komt.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »