Over ons

Leuk dat je hier bent!  
Mijn bedrijf is een groeiend bedrijf gespecialieerd in het creeren van sieraden en juwelen in voornamelijk edele metalen. Wij hebben een prachtige eigen collectie en maken de juwelen van je dromen met ons maatwerk.
Dagelijks maken wij klanten blij met mooie cadeautjes voor hun geliefden of met de mooiste juwelen voor jezelf. Wij leggen met veel liefde gevoelens, momenten en herinnerigen vast in de mooiste sieraden. Van nu en voor later, voor altijd.
 
Met de komst van onze online winkel is er een digitale etalage voor ons bijgekomen. Ik werk met veel plezier aan het creëren  van onze bijzondere sieraden en online gaat er een wereld voor ons open. Inmiddels zijn mijn sieraden al naar alle windstreken verzonden. 
 

Reparaties

Naast nieuwwerk geeft het mij veel voldoening om reparaties te doen. Dit doe ik voor een aantal juweliers maar het is ook mogelijk uw eigen reparatie rechtstreeks naar ons atelier te bregen als particulier. Het geeft veel voldoening om uw mooie sieraad weer vakkundig te repareren zodat het weer draagbaar is!
Klik hier om een afspraak te maken om uw reparaties af te geven
 

Open op afspraak

Mijn atelier is open op afspraak, zodat u als klant de tijd hebt uw wensen ongestoord met mij te bespreken zonder dat u daarbij gestoord zult worden.
Klik hier om een afspraak te maken voor een uniek sieraad.