Verzenden & retourneren

Verzenden

Onze sieraden worden met liefde met de hand vervaardigd. Wij doen er dan ook alles aan het zo snel mogelijk bij u te krijgen.

  • Uw sieraad wordt altijd verzonden als cadeau. 
  • Bij het sieraad van uw keuze staat een levertijd aangegeven, mochten wij dit door de aard van ons handwerk hiervan moeten afwijken nemen we daar de dezelfde werkdag ( tot 17.00) of de volgende werkdag daarover contact met u op.
  • Bij verzendingen in nederland vragen wij een bijdrage 

 

De verzenddoos

Het kan zijn dat de buitenste verzenddoos een doosje is dat een tweede leven heeft gekregen. Wij proberen zo voorzichtig mogelijk om te gaan met grondstoffen en zoveel mogelijk goede verpakkingsmaterialen nog een keer te gebruiken. Wij versturen alleen hoogwaardige verpakkingen die niet beschadigd zijn. Toch een beschadigde verpakking ontvangen? Neem dan alstublieft contact met ons op.

 

Verzendkosten Nederland

Wij sturen u verzending met track en trace naar u toe. De verzendkosten hiervoor zijn € 7,25. Vanaf €75,- wordt uw bestelling gratis verzonden in Nederland.

 

Verzendkosten buitenland

De verzendkosten voor buitenlandse zendingen  worden automatisch in de winkelwagen berekend. Bestelling boven €120,- zullen gratis worden verzonden.

 

Retourneren en omruilen

Iets toch niet helemaal naar wens? Dat vinden we natuurlijk jammer. Iets omruilen kan altijd* voor een groter model, een langere ketting etc. Wat moet u doen? Laat het ons even weten via email, u krijgt dan van ons een retourformulier toegestuurd. Als u dit bij het pakket doet maken wij u retour graag voor u in orde.

* gegraveerde artikelen , maatwerk en aangepaste producten kunnen niet worden geretoureerd

Terugbetaling van het bedrag storten wij de werkdag dat de retour bij ons binnen is terug naar de rekening waarmee het sieraad is besteld. Mocht de dag dat het sieraad in het atelier arriveerd in het weekend vallen dan ontvangt u de maandag daarop het door u betaalde bedrag minus verzendkosten terug.