Juweel laten maken van oud goud

Heeft u oud goud maar is het kapot, misschien uw smaakt niet of draagt u het nooit? Heeft u een erfenis die verdeeld moet worden? Wij kunnen dit voor u regelen.

Wat kun je maken met oud goud?

Ja eigenlijk alles wel, goud blijft goud dus dat kan hanneke opnieuw voor je smelten er daar weer een sieraad naar keuze van maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwerken van goud met emotionele waard in trouwringen. of het maken van een compleet nieuw juweel met oude elementen uit een sieraad. Ook het volledig smelten en het maken van iets anders is mogelijk dus hiermee kun je echt alle kanten op.

Het ingeleverde goud wordt apart verwerkt. Daardoor weet je zeker dat het juweel wat je krijgt ook echt van je eigen oude goud is. Heb je niet genoeg voor het sieraad van je dromen dan voegen wij hier nieuw goud bij.

Op mijn blog laat ik schrijf ik af en toe over het maakproces van oude gouden juwelen. ( op dit moment is dat nog in aanbouw, later volgt hierover meer.)

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »