Alles over het ontwerpen van jullie unieke trouwringen

Unieke trouwringen

Bij Hanneke Weigel edelsmid worden jullie trouwringen met de hand vervaardigd en zijn dus voor elk bruidspaar uniek. Naar aanleiding van een persoonlijk ontwerpgesprek schetsen wij de trouwringen van jullie dromen. Bekijk alle materialen die jullie mooi vinden en wij verwerken al jullie wensen en ideeen in jullie ontwerp. Wij ontvangen jullie graag voor een persoonlijk ontwerpgesprek.

Doe alvast inspiratie op bij onze prachtige trouw en aanzoeksringen!

 

Hoe worden onze unieke ringen ontworpen en gemaakt?

Wanneer jullie unieke ringen willen laten ontwerpen maken we graag met jullie een ontwerpafspraak. Tijdens de ontwerpafspraak luisteren we naar jullie wensen en ideeen en maken daarvan de ontwerpschets. Van deze ontwerpschets gaan we jullie ringen maken! Ook nemen we meteen de juiste maten op zodat jullie ringen precies op maat zijn.

Hoever van tevoren kunnen we een ontwerpafspraak maken voor onze ringen?

Onze ringen zijn handgemaakt en uniek. Wij vinden het daarom zeer belangrijk dat wij de lopend opdrachten op tijd kunnen afleveren. Wacht daarom niet te lang met het inplannen van jullie ontwerpafspraak  zodat jullie zeker op tijd een afspraak hebben zodat wij ruim de tijd kunnen nemen voor jullie prachtige ringen. Voor unieke ringen adviseren wij een afspraak in te plannen 6 tot 3 maanden voor jullie grote dag maar eerder mag natuurlijk ook!