Dummy ringen

Van sommige kant en klare ringen hebben wij dummy ringen beschikbaar. Dit is een ring gemaakt van onedel mataal ( messing) en goedkopere stenen. Ze zien er wel echt uit. Wanneer je dus een dummy ring bekijkt kun je kijken of het model echt bij je past. 

 

Waar kan ik de dummyringen vinden?
Als een dummyring van een bepaalde collectie beschikbaar is kun je dit zien bij het model wat je wilt bestellen in de maattabel onder de naam dummy ring. Dummy ringen zijn er niet in verschillende maten. Je krijgt dus een ring in een standaard maat.
 
Hoe werkt het?
  • Als jullie een model hebben gevonden wat jullie mooi vinden kunnen jullie een dummy ring bestellen. Deze vinden jullie in de maattabel. Voor de dummy ringen geldt een borg van € 75,- per ring. Tip! bestel meteen jullie gratis ringmaatbos erbij( met borg) zodat je ook de juiste maat ring kunt bestellen als jullie de dummy ringen mooi vinden.

 

  • Wij sturen vervolgens de ringen naar jullie toe zodat jullie deze kunnen bekijken.

 

  • Gezien en mooi? Dan sturen jullie de dummy ringen naar ons terug en kun je de echte ringen bestellen. Zodra wij de ringen en de ringmaatbos in ons atelier terug ontvangen storten wij de borg naar jullie terug. Let op! Ringen zonder retourformulier kunnen wij niet in ontvangst nemen en dus ook de borg hiervoor niet terug storten. Doe het retour formulier dus altijd bij de ringen en de ringmaatbos. Dan kunnen wij alles zo snel mogelijk aan jullie terug storten.

Voor het bestellen van de dummy ringen en de ringmaatbos gelden een aantal spelregels. Klik hier om ze te lezen.