Moeten onze ringen hetzelfde zijn?

Moeten onze ringen een set zijn? Wordt vaak aan Hanneke tijdens het ontwerpen van unieke ringen gevraagd. Het antwoord daarop is simpel. Niet als je dat niet wil. En gelukkig maar want wij willen graag ieder bruidspaar blij maken met de ringen van zijn of haar dromen!

Dit zijn de meest gekozen modellen in ons atelier.

 

Hetzelfde

Een traditionele set trouwringen waarbij beide ringen gemaakt worden uit hetzlefde materiaal met dezelfde afwerking met of zonder diamant staat nog steeds met stip op nummer een.

 

Hetzelfde model met een andere afwerking of ander metaal.

Naast de traditionele set van dezelfde ringen kun je er ook voor kiezen dezelfde ringen te nemen en ieder een afwerking te kiezen die je mooi vindt. Zo heeft dezelfde ring waarvan een ring gematteerd is een andere uitstraling dan een gepolijste ring maar ze zijn nog steeds wel echt een set.

Twee metalen

Ook een optie is om een set ringen met hetzelfde model en afwerking te laten maken waarbij een ring bijvoorbeeld uitgevoerd wordt in geelgoud en de andere ring in het witgoud. Zo is het nog steeds een maar heeft iedereen het materiaal wat hij of zij het mooiste vindt.

 

 

Totaal anders

Een mooie vintage boho ring voor haar en een stoere ring voor hem? Ja leuk! Ga voor iets wat je zelf super mooi vind dat is het enige wat belangrijk is. Op totaal anders zijn vele variaties te bedenken. Hieronder geven wij jullie alvast een aantal voorbeelden.

  • Een super mooie vintage boho ring voor haar en een stoere witgouden ring voor hem.
  • Een aanschuifring voor bij een verlovingsring voor haar en een andere trouwring voor hem
  • Een nieuwe ring met diamant voor haar en voor hem de ring van zijn opa

Misschien hebben jullie hier ook een super mooi idee over voor jullie ringen.  Wij ontwerpen ze graag voor jullie want naast de standaard ringen in het assortiment vind Hanneke het maken van unieke juwelen voor jullie natuurlijk het allerleukste!

Een ontwerpgesprek inplannen? Mail ons wij maken graag tijd voor jullie