Sieraad van een kindertekening

 • Geplaatst op
 • Door Hanneke Weigel
 • 0

Een tekening in de kast laten liggen. Dat vinden wij eigenlijk jammer. Laat er een bijzonder juweel van maken en draag het altijd bij u

Maar wat doe je dan mee met de tekening? Ophangen of inlijsten en later eindigen de kunstwerkjes in een map en bewaar je ze misschien nog een tijd. Maar wij hebben daar een heel bijzonder idee voor, iets aparts. Laat van een mooie tekening een bijzonder juweel maken, zo kun je dierbare herinnering altijd bij je dragen.

Welk sieraad?

Draag je vaak een ring, een hanger of oorbellen? Wil je een sleutelhanger of manchetknopen, een bedel of een armband of een bedeltje? Het is allemaal mogelijk. Wij hebben verschillende soorten sieraden om uit te kiezen. Een ander sieraad bestellen zoals bijv. een broche op dasklem? Wij denken graag met u mee.

Meerdere kinderen of figuurtjes?

Als starttarief gaan we uit van een tekening van een figuurtje. Wil je meer figuurtjes of meerdere kinderen die ieder een figuurtje maken dat kan. Hiervoor geld een meerprijs per figuur extra.

Afmetingen verschillende sieraden

Als je weet wat je wilt laten maken hebben wij een lijstje voor u opgesteld zodat u ongeveer weer hoe groot het figuur/vorm straks zal worden. Dit kan per tekening iets afwijken

 • Hanger max. 2,5 x 4cm
 • Oorbellen max 1 x 1,5cm
 • Bedel max 2 x 2cm
 • Sleutelhanger max. 5 x 5cm
 • Manchetknopen max.1,5 x 1,5cm 
 • Broche, dasklem of andere sieraden op aanvraag.

Welke metaal?

De meeste sieraden maken wij in zilver maar het is ook mogelijk om een sieraad in het zilver met gouden details te laten maken of helemaal in goud uit te voeren.

Wat komt er terug van de tekening?

Hanneke probeert zoveel mogelijk details van de originele tekening terug te laten komen in het sieraad. Soms is het echter zo dat ivm de draagbaarheid de tekening qua afmeting of detail een kleine verandering ondergaat. ( armpjes kunnen bijv een stukje worden ingekort of zeer kleine details kunnen gedeeltelijk wegvallen)

Wat lieten andere klanten maken?

Natuurlijk zijn wij ontzettend trots op de juweeltjes die gemaakt worden in ons. Bent u ook benieuwd? de mooiste ideeën vind je hier.

 • Het sieraad is nog niet gegeven, dus een foto kunnen wij nog niet laten zien maar dit echt een super gaaf idee. Een compleet collier voor oma haar 80ste verjaardag waarin ieder kleinkind een figuurtje heeft ontworpen. Alle figuurtjes zijn door ons verbonden tot een heel bijzonder collier.
 • Twee jaar geleden liet deze klant een paar manchetknopen maken voor de verjaardag van haar man met een tekening van haar zoon. Dit jaar hebben wij voor de verjaardag manchetknopen mogen maken met een tekening van haar dochter!
 • Geboorte sieraad: Wat was het lief, een vriendin heeft als kraamcadeau een tekening van het geboortekaartje door ons uit laten voeren in zilver
 • Een herinnering aan de trouwdag. Een prachtig cadeau van de zus van bruidegom. Het bruidspaar had voor hun trouwdag een logo laten ontwerpen. Op de linker manchetknoop is het logo terug gekomen en de eerste letter van de naam van de bruid en op de rechter manchetknoop het logo en de eerste letter van de naam van de bruidegom.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.