Wat is uw ringmaat

  • Geplaatst op
  • Door Hanneke Weigel
  • 0
Wat is uw ringmaat

Een ringmaat opmeten, hoe doe je dat? In het onderstaande artikel leest u er alles over

Hoe moet een ring zitten?
Wanneer u een ring draagt moet deze niet zo los zitten dat u hem zal gaan verliezen maar de ring mag ook niet zo strak zitten dat hij knelt. Het is dus zeer belangrijk de juiste maat uit te kiezen zodat u uw ring comfortabel kunt dragen. U moet bovendien uw ring ten alle tijden af kunnen doen. Is dit niet het geval dan is uw ring te klein geworden. Geen probleem, laat hem eenvoudig vergroten in ons atelier.
 
Hoe meet u de juiste ring maat?
Het opmeten van de juiste ringmaat kan op een aantal manieren.
 
1. Met een ringenbos
U kunt uw ringmaat opmeten met een metalen of plastic ringenbos. Aan de ringenbos hangen een aantal ringen met verschillende maten in oplopende volgorde. U kunt met de ringenbos het makkelijkst uw ringmaat opmeten. Wij hebben ringenbossen voor uw beschikbaar als u uw trouwringen bij ons besteld zodat u thuis in alle rust de goede maat kunt uitzoeken. Ook verkopen wij losse ringenbossen.
 
2. Van een bestaande ring
Heeft u een ring die u goed past dan kunt u deze ring aan de binnenzijde opmeten met een liniaal of een schuifmaat. De maat die hier uitkomt is uw nederlandse ringmaat.
 
Twijfelt u?
Bestel dan een losse ringenbos. U kunt zo het meest eenvoudig en accuraat thuis in alle rust op meerdere momenten van de dag uw ringmaat opmeten. Bij de trouwringen van Collection Ruesh krijgt u een gratis ringenbos toegestuurd zodat u de juiste maat kunt meten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.